top of page

Referenties

Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan. De positieve reacties willen wij graag met u delen.

 

"Merkbelettering heeft bij mij in huis diverse ramen met zandstraalfolie afgeplakt. Het eindresultaat ben ik meer dan tevreden over. De samenwerking was erg prettig, snelle reacties, goed advies en zeer nette werkwijze in huis. De heren van Merkbelettering weten wat ‘vakmanschap’ inhoudt! Ik beveel Merkbelettering dan ook ten zeerste aan!"

- Lianda Zuidam, particulier

 

lianda zuidam 2.jpg
Raamfolie2.jpg

"Merkbelettering heeft voor mijn kapperszaak een logo ontworpen voor op de glazen deur. In goed overleg en met duidelijke uitleg heeft Mark dit gedaan en ik ben zeer tevreden over het gedane werk! Het is heel mooi geworden!"

- Hetty's Haarzaak

 

Voertuig 10.jpeg

"Nadat mijn logo ontworpen was heeft Mark ervoor gezorgd dat het logo nu zichtbaar is op de werkbus en kar. Het gebruik van twee kleuren en de geribbelde oppervlakte was voor Mark geen probleem. Hij werk netjes en maakt het naar mijn wens. Ik heb al vele reactie's gekregen over de belettering. Ik raad Mark aan bij anderen."

- Laura van Dijk, van Dijk Interieurbouw.

 

20161130_170315.jpg

"5 sterren. Superfijn bedrijf, netjes afgewerkt en helemaal naar je wens. Echt een aanbeveling!"

- Annemarie Weijens, Beauty Smart.

 

Voertuig2.jpg

"Het idee om onze trailer te bedrukken met ons bedrijfslogo was er. In overleg met Mark werd dit idee perfect uitgewerkt en op proefdruk uitgeprint, aangepast aan de kleuren van de bestaande stickers. 
Het resultaat is een perfecte combinatie van bedrijfsstickers met een persoonlijke finishing touch."

- Loonbedrijf Ted Kasbergen.

 

gevelreclame4.jpg

"Mark heeft voor Styledbyjac meerdere stickerklussen gedaan. De samenwerking verloopt altijd soepel en Mark denkt goed mee over het ontwerp, hij komt met eigen ideeën. Goede service voor een goede prijs!"

- Styledbyjac.

 

Gevelreclame 2.jpg

"Zowel privé als zakelijk heeft MERK belettering voor ons producten beletterd.
Ze werken heel netjes en nauwkeurig. We zijn vooral te spreken over de goede prijs/kwaliteit verhouding.
Door de prettige samenwerking zijn we tot een mooi resultaat gekomen."

- Fam. Berkouwer/BKIbouw

 

Voertuig1.jpg

"Na een tijd "undercover" rond te hebben gereden, werd het tijd voor reclame op onze bussen. we hebben Mark ons logo en diverse voorbeelden van reeds gedane reclameuitingen gegeven en hij ging er direct mee aan de slag. Het ontwerp was en is een prima design wat aansluit bij onze wensen. Het eindresultaat vinden we dan ook geweldig! Mark reageert snel en heeft de planning voor uitvoering goed met ons overlegd."

- Stephan Vijfhuizen, B5 Beveiligingstechniek.

 

bottom of page